2ος Αγώνας Buggy (11/03/2007)
back

2ος αγώνας και το πρωτάθλημα αρχίζει δυναμικά. Η βροχή δεν στάθηκε εμπόδιο στα Buggy όπως άλλωστε και δεν θα έπρεπε. Όλοι έπεσαν με τα μούτρα να βρουν το σωστό setup για βροχή και το σωστό λάστιχο. Η πίστα κρατήθηκε καλά και στο νερό, όπως μας έχει συνηθίσει. Η βροχή έφευγε σιγά σιγά και το κράτημα βελτιώνονταν. Στον τελικό στέγνωσε εντελώς βγάζοντας την γλυστερή πούδρα με την βοήθεια του ήλιου.

Από τα προκριματικά ξεκίνησε η μάχη που έφερε τον Φερλαχίδη στην pole position με τον Λάσκαρη να πιέζει από κοντά. Ο Σαρηγιάννης που επαναπατρίστηκε στο χώμα έδειξε τα δόντια του με την 3η θέση στην εκκίνηση του μεγάλου τελικού. Η μορφή και μεγάλη έκπληξη της ημέρας Παπαδόπουλος Άγγελος με σωστά στημένο αυτοκίνητο μπήκε στην 4η θέση εκκίνησης και έτοιμος όσο ποτέ για τον μεγάλο τελικό. Καλή απόδοση και για Γκουντινά Αντώνη που ξεκινά δυνατά το νέο πρωτάθλημα ενώ κακή απόδοση για Παπαδόπουλο Δημήτρη και Κολιαδήμα Δημήτρη που έπεσαν στον Β΄ τελικό. (Qualifying results)

Στον Β΄τελικό ο Παπαδόπουλος Δημήτρης με Kyosho κατάφερε άνετη νίκη σε όλο τον τελικό. Πολύ καλή απόδοση του Καραισκάκη Παναγιώτη με Crono και την 2η θέση και το κυπελλάκι για το σπίτι του. 3ος ο Δημητριάδης Γιώργος με Team Magic που ολοένα και βελτιώνεται. Ακολούθησαν στην κατάταξη ο Ρεγκούζας με ατυχία που άξιζε για 2ος, ο Γκουντινάς "playmobile", η Τσιλεμάνη Χριστίνα που μοστράριζε με την καινούρια μπλούζα της και ο Γκερκίνης Άγγελος που έχει καταφέρει και καλύτερες επιδόσεις ενώ ο Κολιαδήμας δεν αγωνίστηκε. (B main)

Στον Α΄τελικό η μάχη ήταν δυνατή. Μπροστά έφυγε ο Φερλαχίδης με Crono με τον μπαμπά Λάσκαρη να αφήνει το Crono του γιου του καθυστερημένα στην γραμμή εκκίνησης και να μπλέκεται με το γκρουπ στις θέσεις 5-6. Αρκετά τα λάθη του Φερλαχίδη στην συνέχεια και ο Λάσκαρης ανακάμπτει πολύ γρήγορα και περνάει στο κεφάλι μέχρι το τέλος. Τον ρυθμό των 2 δεν μπόρεσε να ακολουθήσει ο Σαρηγιάννης με Hobao που πήρε άξια την 3η θέση και έφυγε με μια καλή προπόνηση για την επόμενη φορά. Έκπληξη της ημέρας αποδείχτηκε τελικά ο Παπαδόπουλος Άγγελος στην 4η θέση που αν συνεχίσει έτσι σίγουρα δεν θα τον ξαναδούμε πια στον Β΄ τελικό. 5ος ο εμπειρότατος Μπούγιας, 6ος ο Γκουντινάς Αντώνης που θα ήταν πολύ πιο επάνω αλλά ατύχησε ή μάλλον δεν έδεσε σωστά, 7ος ο Αθανασιάδης που μαζεύει βαθμούς, 8ος ο παλαίουρας Βουτυράς, 9ος ο Παπαδάκης με σταθερούς ρυθμούς και 10ος ο Βογιατζής που σοβαρό πρόβλημα στο μοτέρ δεν τον άφησε να λάβει μέρος στον τελικό. (A main)

Μεγάλη ανακωχή και ευκαιρία για προπόνηση τα Σαββατοκύριακα αφού ο επόμενος αγώνας είναι σε 1 μήνα!