3ος Αγώνας Buggy (15/4/2007)
back

3o αγώνα καταφέραμε μετά κόπων την Κυριακή 15/4/07 στην άριστη πίστα RCTC με αρκετές συμμετοχές και καλό καιρό.

 

Μετά κόπων βέβαια και με πολύ άγχος για την γραμματεία αφού το νέο πρόγραμμα μας την "έκανε" και δεν συνεργάστηκε όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γράψει περίπου 3 γύρους στα 100 περάσματα αυτοκινήτων και αυτά να μπαίνουν με το χέρι του γραμματέα. Αυτό είχε σαν συνέπεια βέβαια να χαλάσουν τα best laps (λίγο βέβαια το κακό) αλλά και να δημιουργήσει σύγχυση και εκνευρισμό στους οδηγούς(μεγάλο κακό). 

 

Κορυφαίο αποτέλεσμα η ένσταση του Σαρηγιάννη μετά τον τελικό όπου και δικαιώθηκε χάρη στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό και το backup του συστήματος. 

 

Στα προκριματικά ξεχώρισε και πάλι ο Λάσκαρης που έχει ξεφύγει αρκετά πλέον σε επίπεδο χάρη στην αφοσίωσή του, την συστηματική προπόνηση και την βοήθεια της ομάδας του. Με 7 δευτερόλεπτα πίσω του ο Φερλαχίδης ενώ αρκετά μακριά ο Σαρηγιάννης με τον Αθανασιάδη. Παπαδάκης πολύ κοντά στο 7άρι αυτή την φορά και Βογιατζής ακολούθησε. Μπούγιας, Παπαδόπουλος Δ.,Φώτογλου και Παπαδόπουλος Α. γέμισαν την 10άδα του μεγάλου τελικού. 

 

Στον Β τελικό ήταν υπόθεση του Βουτυρά να διορθώσει τα προβλήματα που είχε στα προκριματικά και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό όπου και κανονικά άνηκε. Ο Καραισκάκης κατάφερε την 2η θέση με εξαιρετική επίδοση ενώ ο Καρνούτσος την 3η με προβλήματα στον κινητήρα όμως αρκετά βελτιωμένος. Ακολούθησε ο Ρεγκουζάς με πολλά λάθη, η Τσιλεμάνη-Catwoman με το νέο της Look, ο Γεωργιανίδης στον πρώτο του αγώνα που πήγε πολύ καλά και ο γρήγορος Κουλούσιος με πρόβλημα στα ηλεκτρικά. 

 

Στον Α τελικό ξεχώρισε το γκρουπάκι των 2 με Λάσκαρη και Φερλαχίδη να ανοίγουν την διαφορά. Ο Λάσκαρης με λιγότερα λάθη πήρε μεγάλη ανάσα αλλά πρόβλημα με τρακάρισμα πάνω στον Φώτογλου του στοίχησε μια στραβωμένη ανάρτηση και κατά συνέπεια να βγει στα πιτς για έλεγχο και να συνεχίσει "κουτσός". Ο Φερλαχίδης μπροστά πλέον και κοντρολάρει τον αγώνα όπως αυτός θέλει. Ο Σαρηγιάννης κατάφερε στα τελευταία δευτερόλεπτα να περάσει τον Λάσκαρη και να τερματίσει 2ος με 4 μόλις δευτερόλεπτα διαφορά. 4ος ο Μπούγιας, 5ος ο Βογιατζής, 6ος ο Παπαδάκης, 7ος ο Παπαδόπουλος Δημήτρης, 8ος ο Φώτογλου από Σέρρες, 9ος ο Παπαδόπουλος Άγγελος και 10ος ο Αθανασιάδης που εγκατέλειψε στην εκκίνηση με πρόβλημα στα ηλεκτρικά.

 

 Μια καλή λύση στο θέμα "πρόγραμμα" για την οργάνωση έρχεται και προβλήματα τέλος για να ευχαριστηθούμε όλοι τους αγώνες μας.