4ος Αγώνας Touring (23/07/2006)
back

23 Ιουλίου ημέρα δύσκολη για αγώνα! Όλοι στα μπάνια με την θερμοκρασία στα ύψη αλλά μερικοί κατάφεραν να δηλώσουν συμμετοχή και να προετοιμαστούν όσο μπορούσαν για τον 4ο αγώνα στην κατηγορία 1/10 Touring .

Λίγες λοιπόν συμμετοχές και ο αγώνας να γίνει-να μην γίνει και τελικά να γίνει αφού κάτι παρόμοιο έγινε και στο παρελθόν και αφού άλλωστε όλοι χάσαμε το μπάνιο μας. Ομπρέλες στα πιτς επειγόντως και τα πεντάλεπτα ξεκινάνε με Μαστρογιαννάκη για μια ακόμη φορά να ξεχωρίζει την κλάση του από τους υπόλοιπους και τον Παπαδάκη σε τρομερή άνοδο αφού πλέον έχει τρέξει πολλούς αγώνες στις 2 κατηγορίες και η εμπειρία του μεγαλώνει απότομα. Ακολούθησαν για την γραμμή εκκίνησης του τελικού Παπαστεφάνου, Ξουπάς, Στεργίου και ο Σακάλογλου στην χειρότερη εμφάνιση σε προκριματικά με το αμάξι του να μην πατάει βήμα.

Τελικός με τον ήλιο να μας κοροϊδεύει μα εμείς γερά νεύρα και εκκίνηση. Μαστρογιαννάκης “με turbo” δεν τον απειλεί κανείς ενώ ο Σακάλογλου μετά από κάποιες αλλαγές στο αυτοκίνητό του πετούσε και ακολουθούσε όσο ποτέ άλλοτε με την καλύτερη επίδοση που έχουμε δει ενώ το όλο σκηνικό έμοιαζε με διαφημιστική φωτογραφία διαίτης «πριν/μετά»! Παπαδάκης κάνει το παιχνίδι που ξέρει και καλά κάνει και καταφέρνει τελικά την πολύτιμη 2 η θέση αφού οι πολύ γρήγοροι 3 ος Ξουπάς και Σακάλογλου μάχονται σε σβησίματα κινητήρων. Στεργίου με προβλήματα κυρίως λόγο ζέστης μένει 5 ος και όμοια ο Παπαστεφάνου στην 6 η θέση.

Επιστροφή δυναμικά στην άσφαλτο ξανά στις 10/9 με τρέλα!!!

Θέση
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΓΥΡΟΥΣ
Team
Αυτοκίνητο
Κινητήρας
1
ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
67
Model Planet
Kyosho
OS
2
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
63
By Jannis
Serpent
Sirio
3
ΞΟΥΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
59
Minirace
Kyosho
RB
4
ΣΑΚΑΛΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ
59
By Jannis
Mugen
RB
5
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΘΑΝΟΣ
53
Model Planet
Mugen
RB
6
ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΩΤΗΣ
32
Model Planet
Kyosho
OS