5ος Αγώνας Buggy (03/09/2006)
back

 

Πολύ δυναμικά ξεκινάει και πάλι το Buggy με τους μοντελιστές ζεσταμένους και αρκετούς μετά από την περίοδο διακοπών και με μεγάλη όρεξη. Ο καιρός σε ξαφνική ζέστη και οι θεατές αυξήθηκαν απότομα μετά από επιτυχημένο promotion. Συμμετοχές από Δράμα, Σέρρες, Λάρισα αλλά και από Γερμανία μας τίμησαν και έλιωσαν λάστιχα δίνοντας τις μάχες τους και το χαμόγελό τους με την υπόλοιπη παρέα. Crono team προετοιμασμένοι με δυνατούς οδηγούς, Hobao team με όλους και ανανεωμένους, Model Planet team σε come back, Kyosho με τις σταθερές του συμμετοχές σε μεγάλη προσπάθεια, X-Ray με Παπαδόπουλο και Th.Tiger με Παπαδάκη ενώ με Mugen είδαμε τον Φερλαχίδη και Αντωνιάδη.

 Στα προκριματικά ξεχώρισαν οι Λάσκαρης και Σαρηγιάννης με 7αρια ενώ αρκετά δυναμικός ο Φερλαχίδης με καλό 6άρι σε μια πίστα αρκετά γλιστερή.

 Στον Β τελικό πολύ καλά τα κατάφερε ο Αντωνιάδης Mugen με εξαιρετική εμφάνιση του Παπαδόπουλου Άγγελου Kyosho αλλά και του Δραμινού Σαββίδη Hobao που βελτιώθηκε αρκετά.

 Γερή μάχη θα βλέπαμε στον τελικό με Λάσκαρη Crono και Φερλαχίδη Mugen αν δεν παρουσιαζόταν πρόβλημα στο αυτοκίνητο του 2 με την ανάρτηση. Έτσι λοιπόν Λάσκαρης Crono σε σημαντική νίκη με τον Φερλαχίδη να ακολουθεί οριακά μετά από συμμάζεμα από τον πολύ κοντά Μπούγια Kyosho που κατάφερε εξαιρετικό και μετρημένο παιχνίδι. Τρομερή άνοδο του Γκουντινά Αντώνη Crono και για ακόμη μία φορά ο Μιχούλης Crono απείλησε θέση στην 3άδα αλλά δεν ήθελε το pack μπαταριών του.

 

   
Θέση
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΓΥΡΟΥΣ
Αυτοκίνητο
Κινητήρας
1
ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
36
Crono
Falcon
2
ΦΕΡΛΑΧΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
33
Mugen
OS
3
ΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
33
Kyosho
Sirio
4
ΝΗΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
31
Hobao
RB
5
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
30
Xray
Sirio
6
ΓΚΟΥΝΤΙΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
30
Crono
Falcon
7
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
21
Th.Tiger
Sirio
8
ΜΙΧΟΥΛΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
19
Crono
Falcon
9
ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΗΣ
12
Hobao
Boss
10
ΦΩΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
3
Kyosho
Falcon

 

Νικητής Β' τελικού Αντωνιάδης Χρήστος