6ος Αγώνας Buggy (22/10/2006)
back

Πολύ δυνατή αποδεικνύεται η κατηγορία 1/8 Buggy που τραβά όλο και περισσότερο κόσμο στον χώρο. 21 συμμετοχές την Κυριακή για τον 6ο αγώνα του πρωταθλήματος και το επίπεδο μοιάζει να ανεβαίνει απότομα και η Θεσσαλονίκη να βρίσκει τον αγωνιστικό ρυθμό της. Αρκετός και ο κόσμος που ήρθε να δει και όλα αυτά μετά από ένα βροχερό Σάββατο που φόβισε και μερικούς μοντελιστές που δεν εμφανίστηκαν ενώ δήλωσαν συμμετοχή. Η πίστα κρατήθηκε σε λογικά πλαίσια παρά τον καταρράκτη που έριξε την προηγούμενη μέρα και τα προκριματικά ξεκίνησαν με λίγο λάσπη ενώ οι τελικοί έγιναν σε στεγνό χώμα. Στα προκριματικά ο Λάσκαρης με Crono ξεχώρισε και πάλι με ταχύτατο 7 γύρους και χρόνο 5:14 ενώ ακολουθούσε ο Φερλαχίδης με Crono  και επίσης 7αρι καλό. Με 7 γύρους και αρκετά πιο πίσω οι Σαρηγιάννης Hobao, Λιάσκος Γιώργος Crono από Αθήνα σε έναν από τους πρώτους του αγώνες Buggy, Μπούγιας Kyosho, και Παπαδόπουλος Δημήτρης με Xray. Την 10άδα του Α’ τελικού και με 6 γύρους έκλεισαν οι Βουτηράς Kyosho, Γκουντινάς Crono, Ρεπανάς Crono από Βόλο στον 1ο του αγώνα και Παπαδάκης Th.Tiger, έτοιμοι για τελικό. 

 

Εκκίνηση Β’ τελικού και από την αρχή ο Αθανασιάδης με Crono «πήρε κεφάλι» και οδήγησε το αυτοκίνητό του στην πρώτη θέση που του άξιζε μετά από δύσκολη εβδομάδα προετοιμασίας για τον πρώτο του αγώνα στην πίστα μας.  2η θέση για τον Παπαδόπουλο Άγγελο με Kyosho και 1 γύρο πίσω και 3η για τον Φώτογλου Kyosho από Σέρρες. 4ος Βογιατζής Hobao σε κακή μέρα, 5ος Σημαιωνίδης Hobao, 6ος Καλπακτσής Mugen, 7ος Λιάσκος Μελέτης Crono από Αθήνα, 8ος Γκουντινάς Κωνσταντίνος Crono «ο junior», 9ος Καρνούτσος Hobao, 10ος Βαμβακίδης Crono στον πρώτο του αγώνα με RTR και 11ος Αντωνιάδης Mugen με πρόβλημα στα ηλεκτρικά. 

 

Ο Α’ τελικός με εκπλήξεις και συγκυρίες δεν μας άφησαν να δούμε αληθοφανή τελικό. Η εκκίνηση με αρκετό εκνευρισμό στις πρώτες στροφές και μόλις ξεκαθάρισε ο τοπίο είχαμε Λάσκαρη, Φερλαχίδη και Σαρηγιάννη να ετοιμάζονται για μάχη. Πρόβλημα στην τηλεκατεύθυνση του Φερλαχίδη τον «πέταξε» έξω από νωρίς ενώ ο Λάσκαρης με κακή επιλογή πέλματος ελαστικών και ανεπάλληλες ποινές για service  στην πίστα του στέρησαν την πρώτη θέση παρά την ταχύτητα που υπέδειξε σε αρκετά σημεία του αγώνα. Έτσι λοιπόν ο Σαρηγιάννης με μετρημένο αγώνα κατάφερε την νίκη με μόλις 8 δεύτερα μπροστά από τον Λάσκαρη και έδωσε μεγάλη χαρά στην ομάδα του. Η 3η θέση θα άνηκε στον Λιάσκο Γιώργο που άθελά του την χάρισε στον παλαίμαχο και πιο έμπειρο Βουτηρά αφού σταμάτησε στον τελευταίο γύρο νομίζοντας πως τερμάτησε και έτσι αρκέστηκε στην 4η θέση! 5ος ο Γκουντινάς σε συγκομιδή βαθμών, 6ος ο Παπαδόπουλος Δημήτρης, 7ος ο Μπούγιας, 8ος ο Παπαδάκης, 9ος ο Ρεπανάς και 10ος ο Φερλαχίδης.

 

 Επόμενος αγώνας Buggy στην Αθήνα με τον τελευταίο του πανελληνίου πρωταθλήματος την Κυριακή 5/11 με την ομάδα Crono να ετοιμάζεται πυρετωδώς για ταξίδι και πρόσκληση ανοιχτή για όποιον θέλει να έρθει…

 

Τα αποτελέσματα του 6ου αγώνα Buggy είναι:

Θέση ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΥΡΟΥΣ Αυτοκίνητο Κινητήρας
1 ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΗΣ 37 Hobao RB
2 ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 37 Crono Falcon
3 ΒΟΥΤΗΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 35 Kyosho Novarossi
4 ΛΙΑΣΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 34 Crono Falcon
5 ΓΚΟΥΝΤΙΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 33 Crono Falcon
6 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 33 Xray Sirio
7 ΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 32 Kyosho Sirio
8 ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 32 Th.Tiger Sirio
9 ΡΕΠΑΝΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 21 Crono Falcon
10 ΦΕΡΛΑΧΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ 10 Crono OS
 
BEST LAP ΦΕΡΛΑΧΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ 45.540

ΝΙΚΗΤΗΣ Β' ΤΕΛΙΚΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ CRONO/CRONO