7ος Αγώνας Buggy (12/11/2006)
back

"Δαβίδ και Γολιάθ" ο αγώνας της Κυριακής με τον μύθο να γίνεται πραγματικότητα! 7ος αγώνας Buggy για το RCTC που κουβάλησε βάρος 19 συμμετοχών. Ανάμεσά τους και ο πρωταθλητής Ελλάδος της κατηγορίας από Αθήνα που μας τίμησε με την παρουσία του. Βόλος και Σέρρες ξανά το παρόν σε μια μέρα με άφθονο ήλιο και φανταστική από χώμα πίστα.

Προκριματικά πεντάλεπτα με τους περισσότερους να αναρωτιούνται "τι setup" και τους Λάσκαρη και Θεολογίτη να εναλλάσσονται την pole position. Δυναμικές παρουσίες των Σαρηγιάννη και Φερλαχίδη με τον 2ο να αγωνίζεται με πυρετό ενώ δεν έλειψαν και οι Μπούγιας και Γκουντινάς Αντώνης από την 10άδα των γρήγορων. Μεγάλη έκπληξη η εξαιρετική απόδοση του Αντωνιάδη που μπήκε και αυτός στα "βαθιά νερά". Αθανασιάδης και όσο πάει και ανεβαίνει σκαλοπάτια με τον Ρεπανά από Βόλο να μπαίνει στον μεγάλο τελικό για 2η φορά στον 2ο του αγώνα. Ο Παπαδόπουλος Δημήτρης θα γέμιζε την 10άδα αν δεν αποκλείονταν από την οργάνωση για απρεπή συμπεριφορά.

 Πρώτος έγινε ο Α' τελικός και αυτό θα συνεχίσει να γίνεται μιας και επιτέλους οι ξετουμπαριστές ήταν όλοι εκεί. Η εκκίνηση δόθηκε και ο Λάσκαρης έφυγε μπροστά. Ο Θεολογίτης ακολούθησε και πέρασε μετά από λάθος του Λάσκαρη και αυτές οι εναλλαγές των 2 στην πρώτη θέση συνεχίστηκαν για τα επόμενα 5 λεπτά κρατώντας όλους σε αγωνία. Στο ενδιάμεσο ο Λάσκαρης ακούμπησε ελαφρά τον Θεολογίτη από πίσω και αμέσως δόθηκε ποινή για πέρασμα από τα pits. Η διαφορά ξανακαλύφτηκε και η αγωνία κορυφώθηκε. Η αυξανόμενη απόδοση του Λάσκαρη φάνηκε αμέσως και η διαφορά άρχισε να ανοίγει φτάνοντας στο 20' τα 3/4 του γύρου. Φερλαχίδης και Σαρηγιάννης πιο πίσω έδιναν την δική τους μάχη ο ένας με το χρονόμετρο και ο άλλος με τον πυρετό του. Ο Φερλαχίδης τελικά κατάφερε να ξεφύγει και τα συνεχόμενα λάθη του Σαρηγιάννη του έδωσαν αρκετό αέρα. Κάπου εκεί σβήνει το μοτέρ του Θεολογίτη από κακό ανεφοδιασμό και ο Φερλαχίδης περνάει στην 2η θέση. Ο Θεολογίτης ξαναμπαίνει και πιέζει στο όριο. Έναν παραπάνω ανεφοδιασμό στο 26' για τον Λάσκαρη για προληπτικούς λόγους και κάπου εκεί ο Θεολογίτης βλέπει πίσω του να ντουμπλάρεται από τον Λάσκαρη που όμως έκοψε ρυθμό μιας και πήγαινε για τερματισμό. Ο Φερλαχίδης κρατά την 2η θέση όχι όμως για πολύ ακόμα και στον τελευταίο γύρο ο Θεολογίτης κατάφερε να περάσει και να τερματίσει στην 2η θέση με 5 μόνο δευτερόλεπτα διαφορά. 4ος τελικά ο Σαρηγιάννης με πολλά λάθη που φάνηκε σαν να του άλλαξαν αμάξι και δεν μπορούσε να το συνηθίσει. 5ος ο Γκουντινάς Αντώνης με εξαιρετική επίδοση και δυνατή συμμετοχή για την 2η θέση της συνολικής κατάταξης του πρωταθλήματος. 6ος ο Μπούγιας ο παλαίμαχος που "το έπιασε το νόημα...", 7ος ο Ρεπανάς που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη εμπειρία υποβασταζόμενος πάντα από την ομάδα του, 8ος ο Αντωνιάδης με σπασμένο ψαλίδι και 9ος ο Αθανασιάδης που κατάλαβε ότι "στα βαθιά νερά πνίγεσαι πιο εύκολα".

 Υπόθεση Φώτογλου μύρισε στον Β' τελικό με τον Σερραίο να ζωγραφίζει και να κάνει ένα άνετο παιχνίδι που έφυγε και πάλι με κύπελλο στα χέρια. Ο Παπαδόπουλος Άγγελος ξαναβρίσκει τον χαμένο του εαυτό και την 2η θέση και ο Βογιατζής Μάρκος που γυρνάει με τρόπαιο (επιτέλους) στο σπίτι του. Ο Παπαδάκης σε όχι και πολύ καλή μέρα σε αντίθεση με τον Junior playmobil Γκουντινά Κωνσταντίνο που καταευχαριστήθηκε παιχνίδι. Ο Ρεγκουζάς Παπαγιώτης στην παρθενική του εμφάνιση με RTR μοντέλο αλλά δυνατό κινητήρα και ο Καραισκάκης που θα έκανε τον καλύτερό του αγώνα αν δεν παρουσιάζονταν πρόβλημα στον συμπλέκτη του. Συμεωνίδης και Καρνούτσος εγκατέλειψαν από νωρίς.

 

 •  5 Crono συνολικά στον Α' τελικό και 8 συνολικά συμμετοχές στον αγώνα το Crono team έδειξε δυναμική παρουσία και άριστες επιδόσεις.
 • 2 Crono στο βάθρο.
 • όλες οι μονές θέσεις στον Α' τελικό ήταν της Crono(!?)
 • Πρόβλημα στην γραμματεία με το loop σε κακή μέρα αλλά λύθηκε με μισή ώρα καθυστέρηση.
 • Βαγγελάκης τα "είδε όλα" στην γραμματεία την Κυριακή αλλά άντεξε σαν βράχος!
 • αρκετός ο κόσμος που ήρθε να δει όπως και κάποια "γερόντια" του μοντελισμού και ειδικά της κατηγορίας αυτής
 • τιμιότατη και καθαρότατη η νίκη του Λάσκαρη που είναι ο μόνος φέτος μέχρι στιγμής που κατάφερε να νικήσει στα ίσια τον πρωταθλητή και μάλιστα στην πρώτη του αγωνιστική χρονιά μετά από μακροχρόνια αποχή λόγω σπουδών.
 • τελικά φοβερό σχολείο το πρωτάθλημα RCTC!
 • Πολλοί στο τέλος του αγώνα ήθελαν φωτό με το αυτοκίνητο του νικητή.
 • Λάσκαρης, Crono, Falcon, Meccafuel, PSR και Ultimate, φουλ για πρωτάθλημα Β.Ελλάδος 2006!
 • πολλές οι γυναικείες παρουσίες και μάλιστα σε ρόλο μηχανικού!
 • Μετά από όλα αυτά μάλλον δεν θα λείψει κανείς στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματός μας που είναι σε 2 εβδομάδες!!!
 

 Συγχαρητήρια σε όλους μα περισσότερο στους μηχανικούς όλων των οδηγών!!!!

 

Θέση
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΓΥΡΟΥΣ
Αυτοκίνητο
Κινητήρας
1
ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
39
Crono
Falcon
2
ΘΕΟΛΟΓΙΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
38
Hobao
Sirio
3
ΦΕΡΛΑΧΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
38
Crono
OS
4
ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΗΣ
37
Hobao
Sirio
5
ΓΚΟΥΝΤΙΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
36
Crono
Falcon
6
ΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
35
Kyosho
Sirio
7
ΡΕΠΑΝΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
34
Crono
Falcon
8
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
9
Mugen
RB
9
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
1
Crono
Crono
10
ΝΙΚΗΤΗΣ Β' ΤΕΛΙΚΟΥ ΦΩΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ KYOSHO/FALCON