8ος Αγώνας Buggy (26/11/2006)
back

 Μακάρι όλοι οι αγώνες μας να είναι με το κέφι που είχε ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος της χρονιάς για την κατηγορία 1/8 Buggy. Ο καιρός πολύ ζεστός και η πίστα σε άριστη κατάσταση αλλά και περίεργη ταυτόχρονα με υγρό και γλιστερό χώμα μα χωρίς καθόλου νερά. Λίγες συμμετοχές αλλά πολύ ζεστό κλίμα χωρίς έκτροπα από τους αγωνιζόμενους και απρόοπτα στην οργάνωση. Αρκετό νέο αίμα στα πιτς με νέα αυτοκίνητα και ζεστοί για δράση. 

 

Τα προκριματικά ξεχώρισαν τον Λάσκαρη με την πίεση του Βλαχόπουλου που ήρθε ως αγωνιζόμενος αυτή την φορά για ξεμούδιασμα. Ακολούθησε για τον τελικό ο γνώριμος Μπούγιας, αρκετά κοντά ο Αθανασιάδης που ανεβαίνει απότομα, ο Γκουντινάς Αντώνης με 7άρι επιτέλους, ο Παπαδόπουλος Δημήτρης σταθερά στους τελικούς, ο Παπαδάκης με τον πατέρα του πάντα σε σημαντικό ρόλο, ο Ιωαννίδης από Γιαννιτσά ξαναγυρνά, ο Παπαδόπουλος Άγγελος δυναμικά και ο Γκουντινάς Κωνσταντίνος η μεγάλη έκπληξη.  

 

Ο Β΄ τελικός με ρυθμούς γιορτής και τον Καραισκάκη να κυνηγάει με μανία τον εαυτό του που τελικά τον νίκησε άξια και πήρε την 1η θέση. Ο Ασλανίδης 2ος με τρελά χειροκροτήματα για την προσπάθειά του από όλη την πίστα! 3ος ο νεότατος Ρεγκούζας με πρόβλημα.  

 

Α΄ τελικός και αγωνία για τον Λάσκαρη και Βλαχόπουλο που άλλαζαν την 1η θέση συνεχώς. Αυτά όμως μέχρι το 17 περίπου όπου ο Λάσκαρης αποφάσισε να φύγει μιας και είδε ότι ο Βλαχόπουλος δεν τραβούσε άλλο λόγω γήρατος!! Οι υπόλοιποι σε πιο πίσω γκρουπάκι να τερματίζουν με 3ο τον Παπαδόπουλο Δημήτρη και 33 γύρους που μετά-κόπων του άξιζε η θέση. Ο Αθανασιάδης σε καλή μέρα αλλά και σβήσιμο δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαδόπουλο αφού τερμάτισε  στον ίδιο γύρο αλλά με 4,5 δευτ. διαφορά. 2 μόνο δέκατα του δευτερολέπτου πιο πίσω ο Γκουντινάς Αντώνης ενώ στον ίδιο γύρο και ο Μπούγιας με 1 σβήσιμο. Με 32 γύρους ο Παπαδόπουλος Άγγελος που τελικά έφυγε με χαμόγελο(...), 29 ο Γκουντινάς Κωνσταντίνος με την εμπειρία του μεγάλου τελικού και 28 ο Ιωαννίδης με σβησίματα και σε freak κατάσταση!  

 

Επόμενος αγώνας την αμέσως επόμενη Κυριακή με τον πολύ σημαντικό αγώνα για την ανάδειξη του κυπελλούχου RCTC 2006 !!!!

 Ποιος θα λείψει?

Θέση
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΓΥΡΟΥΣ
Αυτοκίνητο
Κινητήρας
1
ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
39
Crono
Falcon
2
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ
37
Crono
Falcon
3
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
33
Xray
Sirio
4
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
33
Crono
Crono
5
ΓΚΟΥΝΤΙΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
33
Crono
Falcon
6
ΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
33
Kyosho
Sirio
7
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
32
Kyosho
Sirio
8
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
31
Th.Tiger
Sirio
9
ΓΚΟΥΝΤΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
29
Crono
Crono
10
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
28
Crono
Sirio
ΝΙΚΗΤΗΣ Β' ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ CRONO/FALCON