Αγώνας Κυπέλου (3/12/2006)
back

 

 Κύπελλο Β.Ελλάδος Buggy στην πίστα RCTC την Κυριακή 3/12/06. Ο καιρός φοβερός και βοήθησε και κατα την διάρκεια της εβδομάδας με αποτέλεσμα να είναι το χώμα πολύ στεγνό και ιδιαίτερα γλιστερό. Η φρεσκοβαμμένη εξέδρα χτυπούσε όμορφα στο μάτι με τον συνδυασμό χρωμάτων και η πίστα σε άριστη μορφή μετά από ολόκληρο πρωτάθλημα. Ο 1ος Λάσκαρης και ο 2ος Γκουντινάς Αντώνης του πρωταθλήματος δεν συμμετείχαν και βοήθησαν στα πιτς τους μοντελιστές αλλά και στην οργάνωση όπως όριζε η καλή τους διαγωγή αλλά και ο θεσμός του κυπέλλου εδώ και πολλά χρόνια.

 Λίγες συμμετοχές και κρίμα αλλά σύνηθες φαινόμενο στο τέλος της χρονιάς. Τα προκριματικά ανέδειξαν τον Φερλαχίδη αρκετά άνετα με την μεγάλη έκπληξη στην 2η θέση τον Αθανασιάδη που η σωστή προετοιμασία του απέδωσε καταφέρνοντας το μοναδικό 7άρι μαζί με τον Φερλαχίδη. Ακολούθησαν οι Σαρηγιάννης με καλό 6άρι και 2 δευτ. πιο πίσω ο Μπούγιας. Λιάσκος από κοντά, Φώτογλου με καλή επίδοση, Παπαδόπουλος Δημήτρης σε όχι και πολύ καλή μέρα, Γκερκίνης Άκης από τα παλιά, Βογιατζής ανανεωμένος και Παπαδάκης για τον Α΄ τελικό.  

 

Ο Β΄ τελικός με τον Παπαδόπουλο Άγγελο να πέρνει άνετη νίκη και τον Γκουντινά Κωνσταντίνο (playmobile) να ακολουθεί στον ίδιο γύρο. Ιωαννίδης και 3η θέση μετά από σβήσιμο και ενώ ήταν 2ος και Ρεγκούζας μα ατελείωτες τούμπες αλλά και εμπειρίες εν όψη της νέας χρονιάς.  

 

Ο Α΄ τελικός ήθελε 1 και μόνο νικητή για να πάρει το 1 και μοναδικό κύπελλο της ημέρας! Φερλαχίδης με Crono, Falcon, Meccafuel, Ultimate, Power Save Racing ήταν τα ονόματα για τον τίτλο που δεν πιέστηκε κατά την διάρκεια του τελικού και κατάφερε άνετη νίκη και άξια στέφεται κυπελλούχος Buggy RCTC 2006 !  

Ο Σαρηγιάννης ακολούθησε στην 2η θέση και ο Μπούγιας νίκησε τον εαυτό του που με σταθερή οδήγηση ήρθε τρίτος σε έναν αρκετά δύσκολο αγώνα. 4ος ο Λιάσκος από Αθήνα που πέρασε καλά λέει, 5ος ο Βογιατζής με καλή επίδοση, 6ος ο Αθανασιάδης με δυνατά στοιχεία αλλά καθόλου στρατηγική λόγω απειρίας, 7ος ο Γκερκίνης που καταευχαριστήθηκε και θα μπει δυναμικά του χρόνου, 8ος ο Παπαδάκης χωρίς πρόβλημα και επιτυχημένη μοντελιστική χρονιά στην πλάτη του μετά από πολλά χρόνια κενό, 9ος ο Παπαδόπουλος σε κακή μέρα με το μοτέρ και 10ος ο Φώτογλου από Σέρρες που τον ξεχάσανε από καύσιμο!? 

Αναμνηστικά έπαθλα για όλους στην απονομή.  

 

Τέλος καλό...όλα καλά για μια ακόμα πετυχημένη χρονιά για την κατηγορία που συνεχώς ανεβαίνει ύστερα από μακροχρόνια κενά χωρίς πίστα. Νέος κόσμος έρχεται για του χρόνου αλλά και κάποιοι παλαιοί (της παλιάς σχολής που λέμε) που τους θυμόμαστε να παίρνουν πρωτιές τότε. Δυναμώστε λοιπόν από το κενό που έρχεται, ανανεωθείτε και προετοιμαστείτε για την νέα χρονιά μιας και ο συναγωνισμός δεν θα είναι καθόλου μικρός...

Καλά μοντελιστικά Χριστούγεννα...με υγεία.

 

Θέση
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΓΥΡΟΥΣ
Αυτοκίνητο
Κινητήρας
1
ΦΕΡΛΑΧΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
37
Crono Falcon
2
ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΗΣ
36
Hobao Sirio
3
ΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
35
Kyosho Sirio
4
ΛΙΑΣΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
34
Crono Falcon
5
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
34
Hobao RB
6
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
33
Crono Crono
7
ΓΚΕΡΚΙΝΗΣ ΑΚΗΣ
33
Crono Crono
8
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
33
Th.Tiger Sirio
9
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
32
Xray Sirio
10
ΦΩΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
15
Kyosho Falcon

 

ΝΙΚΗΤΗΣ Β' ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ KYOSHO/SIRIO