Shoutbox
Main Menu
1/8 off road : 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-1ΟΣ RCTC
on 2011/4/22 9:22:05 (462 reads)

 Η χαρά του μοντελιστή, μια γιορτή για τον κάθε αγωνιζόμενο Buggy!

Στο RCTC άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος με 2η ημερομηνία αφού η κανονική ακυρώθηκε λόγω καιρικών συνθηκών. Ο αγώνας διπλός μετράει βαθμολογικά και για το πρωτάθλημα RCTC για λόγους οικονομίας στους μοντελιστές, όπως ζητήθηκε από αυτούς πέρσι.  Η Θεσσαλονίκη εκεί καθώς και η Ορεστιάδα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Σέρρες, έδωσαν το παρόν τους σε καλές αυτή τη φορά καιρικές συνθήκες. 4 σειρές από 10 ακριβώς άτομα γέμισαν τα προκριματικά (και θα ήμασταν περισσότεροι αν δεν έλειπαν και κάποιοι λίγοι Θεσσαλονικείς για δικούς τους λόγους και σκοπούς) αποτελώντας το μέχρι τώρα ρεκόρ συμμετοχών. Η οργάνωση RCTC ξέροντας καλά τι έπρεπε να κάνει, οργάνωσε τα πιτ με τέντες και εξτρά τραπέζια δίνοντας διαφορετική χροιά και χρώμα για μια εικόνα πανευρωπαικού χαρακτήρα. Καντίνα εκεί, track staff εκεί, αλυτάρχης και τα προκριματικά ξεκινάν μετά το τις πρώτες οδηγίες από το μικρόφωνο.Η μέρα ξεκίνησε με την απονομή του πρωταθλήματος Β.Ελλάδος του 2010: 1ος Δελληπάλλας, 2ος Παπαρέγκας Τάσος, 3ος Λεοντόπουλος (που ήταν παρών για την απονομή).

Στο αγωνιστικό μέρος Βλαχόπουλος στην pole position με αρκετή διαφορά με τον δυνατό Παπαρέγκα Τάσο να ακολουθεί και τον Παπαρέγκα Γιάννη να κερδίζει την θέση για 1 δέκατο από τον Φερλαχίδη Γαβριήλ. Πιο πίσω ο έμπειρος Κουλούσιος με τον Αδελφίδη στα 3 δέκατα, ο Μητσιόπουλος, ο Δεληπάλλας, ο Χαριτίδης στην καλύτερή του επίδοση μέχρι τώρα και ο γρήγορος Χατζηαβραμίδης να κλείνουν την δεκάδα των γρήγορων.

 Καλές επιδόσεις και για Παρταλιό, έμπειρο πλέον Σπανομαρίδη, Μπαλάση που ανεβαίνει, Γρηγοριάδη Νίκο και Πέλλα μετά από σειρά προπονήσεων, εμφάνιση σε αγώνα και του Γρηγοριάδη μπαμπά, Φώτογλου και νέου Καραντούκη και ο Μαυρομάτης οριακά στον Β τελικό.(Qualifying results)

 Δ τελικός ξεκινά με τον Τσατσαρώνη Δημήτρη να κυριαρχεί άνετα και τον Βαρσαμίδη να ακολουθεί ενώ ο Παπάς γέμισε την τριάδα του βάθρου.(D Main )

 Ο Γ τελικός είχε δυνατά ονόματα, Μάρκος, Χαραλαμπίδης και Κριμιανιώτης μοιράστηκαν το βάθρο με την σειρά, Κουρουτζίδης πολύ κοντά και πολύ καλή επίδοση του Δημητριάδη ενώ πιο πίσω ο Φώτογλου, Πέλλας πολύ κοντά μεταξύ τους.(C Main )

Ο Β τελικός είχε έναν δυνατό Παρταλιό με τον έμπειρο και καλοστημένο Κωτάτζη να ακολουθεί και να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία της εγκατάλειψης του Παρταλιού και να κερδίζει άξια την νίκη ακολουθόμενος από τον Σπανομαρίδη που ήταν εξίσου δυνατός και τον έμπειρο Παπαδόπουλο Δημήτρη. Μπαλάσης σε εξαιρετική επίδοση «έκλεψε» την 4η θέση από τον Λουμπουτσκό για 1 δευτερόλεπτο, Παρταλιός 6ος μετά τελικά, 7ος Χαριτόπουλος σε όχι και πολύ καλή μέρα, 8ος Γρηγοριάδης, 9ος Μαυρομάτης και 10ος Δαούλκας.(B Main )

 Ο Α τελικός είχε τρομερό ενδιαφέρον και υψηλό επίπεδο. Ο Βλαχόπουλος που τελικά αγωνίστηκε ξεκίνησε πολύ δυνατά για έναν όμως γύρο όπου το λάθος και τούμπα ήρθε και ο Παπαρέγκας Γιάννης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και πέρασε. Η πίεση του Βλαχόπουλου ασφυκτική, για πολύ ώρα ώσπου η καταστροφή του ήρθε από τα πιτ με λάθος χρόνο ανεφοδιασμού και βγαλμένα σωληνάκια υποπίεσης έσβησε από καύσιμο. Ο Παπαρέγκας Γιάννης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, πέρασε 2ος στο τέλος και τερμάτισαν έτσι τα αδέλφια. 3ος τελικά ο Βλαχόπουλος, 4ος ο σταθερός Αδελφίδης που κέρδισε την μάχη από τον γρήγορο 5ο Κουλούσιο, 6ος ο πρωταθλητής Δεληπάλλας, 7ος ο Χαριτίδης πολύ καλά, 8ος ο Μητσιόπουλος με παλιό μοτέρ, 9ος ο πολύ γρήγορος Φερλαχίδης αλλά με σβησίματα δεν τον άφησαν να δείξει την κλάση του και 10ος ο Χατζηαβραμίδης Σταύρος, ένα μεγάλο ταλέντο.(A Main )

 Στο τέλος του αγώνα μοιράστηκαν τα αποτελέσματα από την γραμματεία σε όσους ενδιαφέρθηκαν για ενημέρωση και τελειώσαμε με την απονομή.

 Σας ευχαριστούμε πολύ για τα πολύ θετικά σας σχόλια προς την οργάνωση που πήρε άριστα με τους χρόνους να μην ξεφεύγουν και όλα να κυλούν ομαλά σύμφωνα πάντα και με τα σχόλιά σας.

 Τέλος 1ου αγώνα για την Βόρειο Ελλάδα για το 2011 και εστιαζόμαστε για τον επόμενο 2ο αγώνα στην Ξάνθη με τις ομάδες να ετοιμάζονται για σερί προπονήσεων στην πίστα εκεί για σωστή προετοιμασία.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους υποστηρίζουν τον θεσμό του Βορείου και πιστεύουν σε αυτόν. Είναι όραμα ετών…

 


 

.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.

.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 

 

 

  

Printer Friendly Page Send this Story to a Friend Create a PDF from the article
Copyright RC Thessaloniki Club