Shoutbox
Main Menu
1/8 off road : 4ος ΑΓΩΝΑΣ BUGGY
on 2011/8/26 9:10:00 (381 reads)

Η ιδέα ήταν λίγο τολμηρή. Ο αγώνας να γίνει την τετάρτη και όχι την Κυριακή για να μην χάσουμε το μπανάκι στην θάλασσα και να μην φωνάζουν και οι γυναίκες μας…

 Ο Μάκης που πέταξε την ιδέα είχε τελικά δίκιο. Την Τετάρτη μπορούσαν όλοι να έρθουν ενώ την Κυριακή κανένας όπως και έγινε. Ο αγώνας ξεκίνησε κατά τις 17:30 ενώ η οργάνωση ήταν στημένη από νωρίς την ίδια μέρα και όλα ήταν έτοιμα. Ο δυνατός αέρας των ημερών δεν μας άφησε να στήσουμε πανό. Κάποιοι που μπορούσαν ήρθαν από νωρίς για προπόνηση.Ο δυνατός Φερλαχίδης έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Βλαχόπουλο αλλά ο δεύτερος δεν έτρεξε για το θέμα της οργάνωσης ή κώλωσε κατά Φερλαχίδη…

Ωραιόκαστρο team εκεί με απουσία Κρι, Γρηγοριάδης team από νωρίς, Μπαλάσης θαμώνας, Μπιριτζίκης μπαμπάς έκπληξη στον πρώτο του αγώνα, οι παλαιοί Παρταλιός, Μητσιόπουλος και Παπαδάκης σε επιστροφή και  Παπαδόπουλος Γερόλυκος αλλά και οι δυνατοί Αδελφίδης, Μπίλης-τορπίλης ή Λεοντόπουλος και άλλοι πολλοί και καλοί ξεκινήσαν την δυνατή μάχη των προκριματικών.

Φερλαχίδης και pole πήγαν πακέτο στον τελικό με πολύ δυνατό Φλωρίδη, Αδελφίδη και Λεοντόπουλο που έδειχναν τα δόντια τους.  Παρταλιός πιο πίσω με τον Μαυρομάτη να τον κυνηγά στο δέκατο, Χαριτίδης που πήρε μπρος, Μητσιόπουλος απροπόνητος, Μάρκος δυναμώνει και ο μικρός Γρηγοριάδης οριακά στον τελικό.

 Εκτός τελικού δυστυχώς 2 δυνατοί παίχτες που θα έδιναν άλλη χροιά στον τελικό ήταν ο Παπαδάκης που η ατυχία δεν του επέτρεψε ούτε ένα 5λεπτο και Μπαλάσης με τάσεις αυτοκτονίας στην χειρότερή του επίδοση μέχρι τώρα. Να σημειωθεί και το σημαντικό πρόβλημα στα ηλεκτρικά για τον Παπαδόπουλο που αν δεν υπήρχε ήταν και αυτός στον τελικό. Γκόγκος επίσης εκτός τελικού μιας και περισσότερο σαν διασκέδαση το είδε παρά σαν αγώνα αλλά και Μπιριτζίκης και Σαρβανίδης στις πρώτες τους εμφανίσεις. (Qualification)

Ο Β τελικός ξεκίνησε με δυνατό Μπαλάση να σκύβει το κεφάλι, να μπαίνει μπροστά, να γράφει best lap αλλά να μένει από καύσιμο και να χάνει την πρωτιά άδικα και να καταλήγει 3ος. Νικητής του τελικού αυτού ο Παπαδόπουλος που δεν είχε πρόβλημα, έκανε γερό παιχνίδι με τον Γκόγκο ο οποίος για 15 δευτερόλεπτα έχασε την πρώτη θέση. Ο Σαρβανίδης έκανε ωραίο τελικό και χωρίς πρόβλημα τερμάτισε 4ος, ο Μπιριτζίκης πήγαινε πολύ καλά για 1ο αγώνα αλλά πρόβλημα στο αυτοκίνητο τον άφησε στην 5η θέση προβλήματα που χτύπησαν και τον Παπαδάκη που μπορούμε να πούμε πως ήρθε λίγο απροετοίμαστος και τερμάτισε τελευταίος. (B Main)

Ο Α τελικός ήταν μια δυνατή προπόνηση για τον Φερλαχίδη και μια νίκη ακόμα για το βιογραφικό του. Ο Λεοντόπουλος έπαιξε πολύ δυνατά και σταθερά, και με ώριμη οδήγηση(θύμισε οδήγηση Ιταλίας πέρσι) τερμάτισε 10 δευτερόλεπτα πίσω από τον 1ο . Την Τρίτη θέση κατέκτησε ο μικρός Νικόλας μιας και εκμεταλεύτηκε τα προβλήματα των άλλων και την «έκλεψε» από τον Αδελφίδη που την κρατούσε γερά μέχρι το τελευταίο λεπτό όπου και έσβησε και κατέληξε 4ος. 5ος ο Μάρκος που δυναμώνει απότομα 6ος ο Παρταλιός που με πρόβλημα έμεινε εκτός για 3 λεπτά περίπου, 7ος ο Μητσιόπουλος που ο κινητήρας του 67(!) λίτρων περιέργως έσβησε, 8ος ο γρήγορος Χαριτίδης μάκης με εγκατάλειψη στο 24΄, 9ος ο Μαυρομάτης με πρόβλημα και εγκατάλειψη και 9ος ο Φλωρίδης που έβλεπε στην αρχή του αγώνα βάθρο αλλά προδόθηκε από σωληνάκι υποπίεσης. (A Main)

Η ζέστη πλέον αφόρητη, οι προπονήσεις μειώνονται και όλοι για απόδραση σε παραλίες. Καλά μπάνια λοιπόν, καλές βουτιές και ευκαιρία για κανένα τηλεκατευθυνόμενο βαρκάκι!

Η πίστα θα υπολειτουργεί μέχρι τον Σεπτέμβρη, παρακαλούμε να ενημερώνεστε από το shoutbox (κουτσομπόλα).


 

Printer Friendly Page Send this Story to a Friend Create a PDF from the article
Copyright RC Thessaloniki Club