Shoutbox
Main Menu
1/8 off road : 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2012_ΞΑΝΘΗ
on 2012/4/17 15:25:10 (294 reads)

Καλή αρχή, καλή χρονιά σε όσους αποφάσισαν να τρέξουν το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος, νέους και παλαιούς, όμορφαντρες και ασχημάντρες! Δύσκολη χρονιά φέτος, τα οικονομικά της Ελλάδος χάλια όπως και των μοντελιστών και καταλήγει άθλος να μπορέσεις να βγάλεις ένα πρωτάθλημα φέτος. 4 αγώνες πρωταθλήματος ορίστηκαν για το Βορείου φέτος και 1 κυπέλλου, λιγότεροι δεν γίνονται δυστυχώς. Στην Ξάνθη ο πρώτος αγώνας όπως ζητήθηκε από τα ξαδέλφια Δεληπάλλα, τοπικούς ήρωες που καταφέρνουν να κρατάνε την πίστα ζεστή.

Η περσινή διαδρομή, κάποιοι την ήξεραν και κάποιοι όχι , άλλοι προπονημένοι καλά και άλλοι καθόλου, ήμασταν εκεί να δείξουμε τα μοντέλα μας και να περάσουμε όμορφα με τις κόντρες και την παρέα μας. Γραμματεία ο έτοιμη, Αλυτάρχης ο Δεληπάλλας Β και ο αγώνας ξεκινάει με τα προκριματικά να βγάζουντον Βλαχόπουλο με απόσταση αναπνοής από τον Παπαρέγκα Τάσο και Γιάννη. Κοντά και ο Δεληπάλλας Α αλλά και πολύ δυνατός και ο Χαριτίδης που ανέβηκε φέτος. Πιο πίσω Μάρκος και Μαυρομάτης στην κόντρα τους. Μυστακόπουλος δυνατός και Σαρβανίδης ο νεότερος μοντελιστής του Α τελικού μπροστά από τον Χριστόπουλο που έκλεισε και σφράγισε την δεκάδα των γρήγορων. (Qualify results)

Μεγάλος άτυχος και εκτός τελικού ο Λεοντόπουλος που δεν σταύρωσε προκριματικό μιας και η ατυχία χτύπησε κόκκινο!

Ο Β τελικός είχε κόντρα για την 2η θέση μιας και ο Λεοντόπουλος έφυγε από νωρίς μπροστά με διαφορά. Η ατυχία ξαναχτυπά για μια ακόμα φορά στον «Τορπίλη» και εγκαταλείπει από μοτέρ. Αλλάζουν έτσι τα δεδομένα και η μάχη είναι πλέον για την 1η θέση. Αβραμίδης και Κρημιανιώτης αλλάζουν την πρώτη θέση στον προτελευταίο γύρο και τερματίζουν με 2 δευτερόλεπτα μόνο διαφορά με νικητή τον πρώτο. Τα μαλλιά τους τραβούσαν οι οπαδοί του «Κρι» που του φώναζαν κατά την διάρκεια του τελικού «πάτα-λιώστο»! 3η θέση και βάθρο για τον Φώτογλου 4ος τελικά ο Λεοντόπουλος, 5ος ο Παντελιάδης στον πρώτο του αγώνα μόλις και 6ος ο Ζευγάς που δεν αγωνίστηκε στον τελικό λόγω προβλήματος. (B Main)

 Στον Α τελικό ο Βλαχόπουλος δεν αγωνίστηκε μιας και ζητήθηκε να κάνει χρέη γραμματέα αφού τελευταία στιγμή προέκυψε πρόβλημα με τον ήχο στην οργάνωση. Πρωτάθλημα τέλος γι αυτόν αλλά όχι και για τον Παπαρέγκα Τάσο που πήρε άνετη νίκη και τους πολύτιμους βαθμούς. 2ος ο Αδελφός του Γιάννης με 2 γύρους διαφορά αλλά και σβήσιμο μετά τον πρώτο ανεφοδιασμό, έτρεχε να καλύψει την διαφορά και τα κατάφερε. 3ος ο τοπικός Δεληπάλλας με αρκετά λάθη αλλά καλή ταχύτητα γέμισε το βάθρο των νικητών. 4ος ο Μάρκος οριακά και προς το τέλος πέρασε τον 5ο Μυστακόπουλο που έκανε το καλύτερό του παιχνίδι. 6ος και πολύ καλό αποτέλεσμα για τον υπερσταθερό Σαρβανίδη, 7ος ο Χριστόπουλος παρόλο που έμεινε 5λ. εκτός, 8ος ο Μαυρομάτης με πρόβλημα στο transponder που δεν έγραφε, 9ος ο γρήγορος Χαριτίδης με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και 10οςο Βλαχόπουλος που δεν αγωνίστηκε. (A Main

Η απονομή για τους νικητές και η απονομή για το πρωτάθλημα 2011 έγιναν και έτσι ο αγώνας έλαβε τέλος στην ώρα του. Αρκετά και μεγάλα διαλλείματα, γρήγορη γραμματεία έβγαζε χωρίς πρόβλημα τα αποτελέσματα, όχι όπως σε άλλες πιο μεγάλες διοργανώσεις που περίμενες κανα μισάωρο και τελικά δεν ερχόταν ποτέ το χαρτί. Αν δεν προέκυπτε και το πρόβλημα με τον ήχο την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή πριν την έναρξη του Α τελικού, τα πράγματα θα ήταν τέλεια σε μια φανταστική πίστα με άριστη διαγράμμιση. Ραντεβού στο RCTC στις 27/5 για τον 2οαγώνα πρωταθλήματος με μεγάλες συγκινήσεις!!!


2012_1stngc_amain_640
.
2012_1stngc_640

Printer Friendly Page Send this Story to a Friend Create a PDF from the article
Copyright RC Thessaloniki Club