2ος αγωνας Buggy Bορειου Ελλαδος

Date 2013/4/9 16:04:44 | Topic: 1/8 off road

 Ήταν θέλημα καιρού να πραγματοποιηθεί τελικά ένας πετυχημένος και άκρως ενδιαφέρον αγώνας για την συνέχεια του πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος στην κατηγορία 1/8 Buggy. Το 2ο ραντεβού της χρονιάς στην πίστα RCTC με αρκετές συμμετοχές. Οδηγάρες από Αθήνα όπως ο Καλαμάκης μας τίμησαν αλλά και οι Μακρόπουλος Περογιαννάκης και Ζαγορίσιος αλλά και φιλοξενούμενους από Βουλγαρία, ο Vutov και ο Folev. Από Σέρρες ο πολυνίκης Φώτογλου με τονinternational μηχανικό του Νίκο. Οι γρήγοροι Θεσσαλονικείς ήταν όλοι εκεί και γέμισαν τους πάγκους των πιτ από νωρίς.

Warm up φιλικός αγώνας έγινε το Σάββατο για setup γραμματείας και όλα έτοιμα. Για τον καιρό κάναμε συνέχεια τον σταυρό μας και τελικά μας έκανε το χατίρι,,,τι χατίρι δηλαδή τέλεια το πήγε με λίγο βροχή το πρωί να την κάνει νωπή και μετά τίποτα με λίγο αέρα για να την στεγνώσει και να την καθαρίσει.

 Η οργάνωση ξεκίνησε αργά περιμένοντας τον καιρό να αποφασίσει αλλά το πρόγραμμα έτρεξε γρήγορα και όλα πήγαν οκ. Πολλά μα πάρα πολλά συγχαρητήρια εισπράξαμε για την κατασκευή και κατάσταση της πίστας και ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια που μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε τα έργα. Η πίστα είναι το μεράκι μας. Τα χρώματά της η ομάδα μας!(αχ Αρη με πονάς...)

Γερή κόντρα στα προκριματικά για την 2η και 3η θέση μεταξύ Μακρόπουλου και Παπαρέγκα Γιάννη με τελικό νικητή τον πρώτο να παίρνει την 2η θέση οριακά μιας και η πρώτη ήταν αυστηρά κατειλημμένη από τον Παπαρέγκα Τάσο. Άριστα πήγε και ο Καλογιάννης που ήταν πολύ καλά προπονημένος αλλά και ο Σαρβανίδης που κατάφερε να μπει τελικό παρά τις δυνατές συμμετοχές. Άσχημη εμπειρία η κάκιστη απόδοση του Περογιαννάκη, δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και έγινε ο «Joker» το φίλου του Μακρόπουλου που δεν τον άφησε σε ησυχία όλη μέρα. (Qualifying Results )

 Πρώτα έγινε ο Α' τελικός μιας και φοβόμασταν την βροχή μην έρθει. Οι αδελφοί Παπαρέγκα έδωσαν μάχη μέχρι το 20 περίπου με τον Γιάννη να είναι μπροστά και τον Τάσο πιο πίσω να προσπαθεί να βρει ρυθμό. Όπου και βρήκε τελικά και πέρασε τον αδελφό του και τερμάτισε με αρκετή διαφορά στην πρώτη θέση. Ο Γιάννης είχε την δεύτερη θέση για όλη σχεδόν την υπόλοιπη διάρκεια εκτός από λίγα λεπτά πριν το τέλος όπου ο Μακρόπουλος πέρασε μπροστά του αφού κατάφερε μετά κόπων να ανακάμψει από την κακή εκκίνηση που είχε. Ένα λάθος όμως τον έκανε και έχασε την θέση αυτή και έτσι ο Παπαρέγκας Γιάννης πήρε τους πολύτιμους βαθμούς. 4ος ο Χαριτίδης που το πάλεψε καλά, 5ος ο Ζαγορίσιος πρώτη φορά στην πίστα, 6ος ο Καλογιάννης με πολλά λάθη, 7ος ο Νησιώτης σε καλή επίδοση, 8ος ο Φλωρίδης που είχε ταχύτητα αλλά και πρόβλημα με μοτέρ, 9ος τελικά ο Σαρβανίδης με το λεξάν να φεύγει και 10ος ο Μαυρομάτης όχι και τόσο καλά όσο θα περιμέναμε. (A Main)

 Ο Β΄τελικός είχε μέσα έναν Γρηγοριάδη να πηγαίνει τάπα και να έχει δυνατούς οπαδούς όπως Μακρόπουλος. Φυσικά ο στόχος ήταν ένας, να περάσει τον Περογιαννάκη και με την βοήθεια του Μακρόπουλου τα κατάφερε και οδήγησε τον καλύτερό του αγώνα. 2ος τερμάτησε ο Μάρκος και 3ος τελικά ο Περογιαννάκης. (B Main)

 Ο Γ΄τελικός είχε την μάχη του Μητσιόπουλου και του Φωτόγλου με τον δεύτερο να μπαινοβγαίνει στα πιτ και τον πρώτο να μην μπορεί να οδηγήσει από τα γέλια και τα πειράγματα των μηχανικών του, Φλωρίδη και Κουρουτζίδη. Ο Φωτόγλου όμως ζητάει ρεβάνς στις Σέρρες στον 3ο αγώνα και μάλλον θα την έχει οπότε δεν χάνεται αυτή η μάχη! 3ος τερμάτισε ο Folev. (C Main)

 Τέλος καλό όλα καλά και όλα οκ και στον τεχνικό έλεγχο και κάναμε και την απονομή χωρίς βροχή και σκάσαμε στο γέλιο με τον Πέρο που έδωσε show στο βάθρο και φάγαμε και πανσετοσουβλακολουκάνικα μετά και πάλι χωρίς βροχή και αποχαιρετιστήκαμε και με τα παιδιά από Αθήνα και από Βουλγαρία και πάλι χωρίς βροχή και έμεινε ο Βλαχόπουλος να μαζεύει τα πράγματα και πάντα χωρίς βροχή και μπράβο του γιατί με τις βροχές είναι μάγκας και ξέρει να τα κανονίζει!!!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This article comes from RC Thessaloniki Club
http://www.rcthessalonikiclub.gr/rctcxoops

The URL for this story is:
http://www.rcthessalonikiclub.gr/rctcxoops/modules/news/article.php?storyid=243