4ος αγωνας Buggy Βορειου Ελλαδος

Date 2013/6/20 21:53:59 | Topic: 1/8 off road

4ος αγώνας Βορείου Ελλάδος έφτασε αισίως και 21 αγωνιζόμενοι έδωσαν παρόν στο κυνήγι της βαθμολογίας. Οι πρωταγωνιστές Θεσσαλονικείς εκεί, Σερραίοι εκεί και Αθήνα χύθηκαν στην μάχη.

Στα προκριματικά ο Παπαρέγκας Τάσος στην pole με αρκετή διαφορά από τον αδελφό του, ο Μαυρομάτης σε ένα πεντάλεπτο φωτιά στην 3η θέση και ο Ζαγορίσιος πολύ κοντά. Πολύ καλή επίδοση πρέπει να σημειωθεί, ήταν αυτή του Μπιριτζίκη που προπονήθηκε την προηγούμενη βδομάδα και ο κόπος του απέδωσε και μπήκε Α τελικό αλλά και αυτή του Δημητριάδη που απροπόνητος δεν μπήκε για 7 δέκατα στον Α. (Qualifying results )

Στον Β τελικό ο Παρταλιός δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την νίκη με σταθερή οδήγηση χωρίς προβλήματα. Δεύτερος ο Δημητριάδης και 3ος ο Φώτογλου. Λογαρνές, Τακίδης, Καλογιάννης Ραφαήλ και Μπούγιας στον πρώτο τους αγώνα στην πίστα μας και σχολίασαν πολύ θετικά την διαγράμμιση. Ευχαριστούμε!

 

Στον Α τελικό ήταν η μάχη των αδελφών Παπαρέγκα. Ο Γιάννης «τούρμπισε» και πίεσε πολύ τον αδελφό του αφού η μάχη ήταν σώμα με σώμα μέχρι το τέλος. Λαθάκια του Γιάννη έδωσαν μικρό προβάδισμα στον Τάσο και πήρε την νίκη. Πολύ καλός και ο Νησιώτης που ως παλιός ήξερε το πώς να οδηγήσει, το έκανε και ανέβηκε στην 3η θέση. 4ος ο Σαρβανίδης με καλοστημένο αμάξι, 5ος ο Καλογιάννης με σβήσιμο, 6ος ο μικρός Νικόλας με έξυπνη οδήγηση 7ος ο Μάρκος, 8ος ο Μαυρομάτης με προβλήματα και αδικαιολόγητα νεύρα, 9ος ο Μπιριτζίκης και μπράβο και 10ος ο Ζαγορίσιος με σβησίματα.

 

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και ιδίως όσους βοηθάνε να αναπτυχθεί το πρωτάθλημα  Βορείου.


.
 
.
 
.
 
.
 

 

This article comes from RC Thessaloniki Club
http://www.rcthessalonikiclub.gr/rctcxoops

The URL for this story is:
http://www.rcthessalonikiclub.gr/rctcxoops/modules/news/article.php?storyid=244