5ος αγωνας Buggy Βορειου Ελλαδος

Date 2013/8/24 21:47:31 | Topic: 1/8 off road

Πραγματοποιήθηκε και ο 5ος αγώνας για το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος στα μέσα του καλοκαιριού με αρκετό κέφι από τους αγωνιζόμενους παρά την ζέστη. Ο αγώνας έγινε Τετάρτη όπως το ζήτησαν οι μοντελιστές αλλά οι συμμετοχές λίγες όπως ήταν αναμενόμενο μιας και η θάλασσα είναι τεράστιος πειρασμός το καλοκαίρι.
Από την Αθήνα μας τίμησε ο Καλαμάκης και πάλι και από Σέρρες ο Φώτογλου και ο Λογαρνές. Οι γνωστοί θεσσαλονικείς και διεκδικητές του τελικού βάθρου ήταν εκεί ενώ όσοι έλειψαν έχασαν πολύτιμους βαθμούς μιας και ήταν ευκαιρία με λίγες συμμετοχές η περισυλλογή γίνεται μεγάλη.

 Απόγευμα νωρίς ξεκινήσαμε μα βράδυ τελειώσαμε αφού μετά από την μεγάλη κλοπή των μηχανημάτων στην πίστα που έγινε πρόσφατα, χρησιμοποιήσαμε δανεική γεννήτρια που ήταν τελικά προβληματική.

Στο αγωνιστικό δεν είδαμε καλές επιδόσεις μιας και το χώμα γλιστρούσε. Λάστιχο δεν έτρωγε με τίποτα αλλά απαιτούσε την γνωστή τεχνική με τα άλματα και το setup. Ο Καλαμάκης υπερέβαλε εαυτόν και ξεχώρισε στα προκριματικά, αξίζει να σημειωθεί (Qualifying results ). Στον τελικό νικητές και πάλι οι Παπαρέγκες με τον Τάσο πρώτο και τον Γιάννη δεύτερο. Τρίτος ο Σαρβανίδης με προβλήματα που άφησε 4ο τον Νησιώτη με προβλήματα και αυτός αλλά και ελαφρώς αδικημένος από τον ήλιο., πρέπει να σημειωθεί. 5ος ο Καλογιάννης με σβησίματα, 6ος ο Λογαρνές που νίκησε την μάχη(γερό show)  με τον 7ο Φώτογλου, 8ος ο Καλαμάκης που το μοτέρ δεν ήθελε και 9ος ο Σιδηράς(κουμπάρος παρατσούκλι) που αποφάσισε ότι στον επόμενο αγώνα θα νικήσει! (A Main part 1 - A Main part 2)


.
 
.
 

 

This article comes from RC Thessaloniki Club
http://www.rcthessalonikiclub.gr/rctcxoops

The URL for this story is:
http://www.rcthessalonikiclub.gr/rctcxoops/modules/news/article.php?storyid=245