2ος αγωνας Buggy Βορειου Ελλαδος 2014

Date 2014/4/25 17:11:44 | Topic: 1/8 off road

Στις 23/3 πραγματοποιήθηκε ο 2ος αγώνας για το πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος 2014 στην γνωστή πίστα RCTC της Θεσσαλονίκης . Συμμετοχές από την Βουλγαρία, Σέρρες και Θεσσαλονίκη ενώθηκαν με όρεξη να απολαύσουν τον αγώνα και γιατί όχι ίσως και ένα τρόπαιο.

 

 


Ο καλός καιρός βοήθησε , ενώ όλα κύλισαν ομαλά κατά την διεξαγωγή. Η πίστα «γλόμπος» μετά την μεγάλη μάχη των ημερών με τα χόρτα, γλιστρούσε ελαφρώς και απαιτούσε ανάρτηση και σωστά διαφορικά σε συνδυασμό με σωστό πέλμα ελαστικών.

Στα προκριματικά οι Παπαρέγκες Τάσος και Γιάννης στις θέσεις 1 και 2 με καλά 8γυρα παρά την γλίστρα. Ακολούθησε ο όπως πάντα εντυπωσιακός Φλωρίδης και λίγο πιο πίσω ο σταθερός Καλογιάννης που έτρεξε μόνο 1 προκριματικό. Καλή απόδοση στα προκριματικά και από τον Μιστακόπουλο που έκανε δυναμικό come back.

Στον Β τελικό επικράτησε ο Vutov Mario από Βουλγαρία με αρκετή διαφορά από τον Λογαρνέ Δημήτρη και τον Τακίδη Σταύρο.

Στον Α τελικό τα αδέλφια επικράτησαν, Τάσος Παπαρέγκας 1ος άνετα και με 2 γύρους διαφορά από τον Γιάννη. 3οςο Καλογιάννης που νίκησε την ωραία μάχη με τον απροπόνητο Φλωρίδη.

 Έγινε ο βαθμολογικός συμψηφισμός των τελικών και μπορείτε να δείτε τις βαθμολογίες στην γνωστή ενότητα.

Απολαύσαμε έναν εξαιρετικό αγώνα και είμαστε έτοιμοι να το ξανακάνουμε μιας και το Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος εμπλουτίζεται με νέα άτομα και διεξάγεται στις καλύτερες πίστες.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
.
 
.

 

This article comes from RC Thessaloniki Club
http://www.rcthessalonikiclub.gr/rctcxoops

The URL for this story is:
http://www.rcthessalonikiclub.gr/rctcxoops/modules/news/article.php?storyid=246